FREE TICKET FOR JOZAN SHOW

Monday, October 10, 2011


Anyone peminat-peminat JOZAN out there yang berminat nak tgk this show  for FREE then let me know yaa..just ring me or sms 012-2151541..terhad for 20 peoples only. So cepat2 grab!!!





JOZAN!!
   

You Might Also Like

3 comments

  1. hello, saya dah cuba beberapa brand corset di Malaysia, masaalahyg sama saya dapati adalah waist nipper bergulung ke atas bila duduk. So,nak tahu PB ni bagaimana?

    ReplyDelete
  2. hello, boleh saya tahu samada waist nipper PB ni akan bergulung apabila kita duduk? tq.

    ReplyDelete
  3. hi rosa151,

    PB ni tak bergulung..elok terletak je kat badan..if u nak try i ada buat free trial u blh pki & rasa sendiri. Blh sms me utk set apmt 012-2151541

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe