Advertisement

FREE TICKET FOR JOZAN SHOW


Anyone peminat-peminat JOZAN out there yang berminat nak tgk this show  for FREE then let me know yaa..just ring me or sms 012-2151541..terhad for 20 peoples only. So cepat2 grab!!!





JOZAN!!
   



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
FREE TICKET FOR JOZAN SHOW

3 comments:

hello, saya dah cuba beberapa brand corset di Malaysia, masaalahyg sama saya dapati adalah waist nipper bergulung ke atas bila duduk. So,nak tahu PB ni bagaimana?

hello, boleh saya tahu samada waist nipper PB ni akan bergulung apabila kita duduk? tq.

hi rosa151,

PB ni tak bergulung..elok terletak je kat badan..if u nak try i ada buat free trial u blh pki & rasa sendiri. Blh sms me utk set apmt 012-2151541

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.