Advertisement

FOC Trip Premium Beautiful!!! VIETNAM HERE I COME!!

Alhamdulillah, masih bernafas :) masih ade masa nak update blog kan hehe

After closing FOC trip Holland & Belgium..tup tup Syarikat announce new FOC Trip..Ya Allah time tu rasa mcm..eh betol ke ni??baru je lepas Holland..gile kaya kompeni aku ni..haha..tp itu la reality..syukur sangat-sangat dengan bisnes premium beautiful dari nak melancong oversea sekali setahun pon payah dulu tp skrg sebaliknya..semuanya fully sponsored dari syarikat...

The best things if qualified melancong ni ialah first dapat pangkat, Alhamdulillah masa sha qualified Hong Kong Disneyland trip bawak biz partners naik pangkat ke Diamond Sales Manager, then Holland plak Alhamdulillah naik Double Diamond Manager dan insyaAllah bila ade trip Vietnam ni insyaAllah nak target seramai mungkin business partners utk sama-sama qualified..sebab pakej ni sangat2 senang..mana tau pintu rezeki utk naik Crown Diamond Manager plak kan..insyaAllah..with the right guidance..takde ape yang mustahil :)

So, now dah bermula pakej ke Vietnam starting from 1.11.2011 until 31.1.2011..Sha mmg looking forward nak pegi vietnam ni, sebab nak soping hehe. yang paling best sebab pegi ramai2 dgn kawan2 dalam biz premium beautiful corset ni sure happening sama mcm pegi Hong Kong aritu ...weee besnyee..jom kita layan gambar2 Vietnam..all pics googled










So sesiapaa yang nak melancong for FREE & get side income up to 5 figures everymonth can contact Sha
0122151541



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
FOC Trip Premium Beautiful!!! VIETNAM HERE I COME!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.