Ads

Advertisement

Premium Beautiful Calculator Versi Android

Lanjutan dari tool Premium Beautiful Calculator versi web, shakhalid.com bawakan pulak versi Android. Versi ni support untuk Android 2.1 hingga Android 2.3.3. Kalau nak tahu versi apa handphone Android anda, buka Settings, klik pada About phone dan lepas tu Software information. Versi Android anda kat bawah Android version.

Tool ni mudahkan agen-agen Premium Beautiful sebab just perlu masukkan ukuran bust, underbust, waist dengan buttock. Tapi sebelum tu kena la buat ukuran dulu.


premium beautiful size 1

premium beautiful size 2

Anda juga boleh save saiz long bra, waist nipper dan long girdle, so boleh refer balik kemudian. Nak tengok balik saiz-saiz yang dah save, just klik pada tab Your Notes.


premium beautiful size 3

premium beautiful size 4

Untuk dapatkan tool ni, kat handphone anda, buka Market dan search 'premium beautiful'. Anda akan nampak Premium Beautiful Calculator. Download la app tu dan install.

Sebarang maklum balas, boleh la komen kat sini atau emel pada mohdzaer.ali@gmail.com.

Good luck..



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Calculator Versi Android

6 comments:

Ala fon kite 2.3.4. Sayangnyeee huhu

terbaik lah sha n zaer :)
tq

Herni, klu dlm market jumpa, cuba je install.. 2.3.3 dgn 2.3.4 tak jauh beza..

Welcome fairus..

Zaer, tak boleh install. ade dia tulis tak compatible. button nk install tu pun tak ade

Kalau tulis tak compatible then mmg takleh la. Device yg detect version Android kat Market tu..

saya pakai android 2.3.4, alhamdulillah fon saya support aplikasi ni..

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.