Advertisement

DREAM BIG!!!

Hi,

Korang suka berangan tak?rasanya semua org suka berangan kan ;-).. Yeh kita tak salah berangan pun sebab berangan itu FREE tak perlu bayar..Sha memang jenis orang yang kuat berangan..hehe berangan nak pakai designer handbag..berangan nak drive kereta mahal..berangan nak bli make up & make up cantek2..berangan nak jadi executive at MNC company..berangan nak ada rumah sendiri..berangan nak melancong oversea especially europe..mcm2 laa ..mmg kaki berangan sesapa yang kenal rapat dgn Sha tau la cemana perangai i ..hehe.


Sebenarnya kita tak perlu takut untuk berangan @ berimpian...



Alhamdulillah bertitik tolak dari berangan la sikit-sikit my dreams dah jadi KENYATAAN sekarang sebab Sha USAHA untuk jadikan angan-angan tersebut REALITI..bukan sekadar berangan kosong but disertakan dengan TINDAKAN & PERCAYA pada diri yang satu hari aku PASTI akan dapat semua yang diimpikan..Alhamdulillah :-)




Tahun 2011 bakal melabuhkan tirainya..Alhamdulillah most of my dreams dah achieved semuanya bermula dengan usaha tanpa jemu from my side income biz.

So now, Jom kita sama-sama set IMPIAN 2012 plak..just YAKIN pada diri insyaAllah semua impian 2012 pula akan tercapai..aminnn



*all pics googled
 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
DREAM BIG!!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.