FOC Trip Holland & Belgium - Itinerary

Saturday, December 17, 2011

Alhamdullillah dah dapat surat dari syarikat untuk FOC trip ke Holland & Belgium. Pergi selama 7 hari 4 malam. Sangat looking forward untuk trip ni, sebab ni la first time Sha akan jejakkan kaki ke Europe, mungkin tanpa business Premium Beautiful ni susah gak nak pegi Europe. Tapi dengan business ni Alhamdulillah semua tidak mustahil & semuanya FREE just bawak duit shopping sahaja ;-)

premium beatiful 1

InsyaAllah pergi nanti naik MAS, dari KLIA ke Amsterdam. Wahh masa kat sana nanti cuaca 14 celcius - 18 celcius sejuk gak nih.. nak kena cari jaket nihh.hehe dah sart berangan ni..

Ok meh sha share itinerary masa kt sana:

Hari Pertama : Kuala Lumpur - Amsterdam

premium beatiful 2

  
Hari Kedua : Tiba di Amsterdam ~ Maasmechelen Village Chic Outlet ~ Brussels

Yeayy Shopping!!! sampai2 terus shopping ni yang best..Kitaorg akan pergi ke Massmechelen Village Chic Outlet Shopping. So kena make sure dah start saving dari sekarang untuk shop till drop kt sana.. ;-)
 

premium beatiful 3

After shopping terus ke Ibu Kota Belgium - Brussels, masa ni blh melawat tempat2 menarik di Brussels.

premium beatiful 4

Then, sessi fotografi di Atomium dan byk lagi tmpt2 menariks

premium beatiful 5


Hari Ketiga : Brussels ~ Amsterdam
 
premium beatiful 6
Lawatan ke Diamond factory!!!Tax-Free okk

premium beatiful 7
Menyusuri terusan Amsterdam menaiki kapal 'glass-domed waterbus' wah mmg taleh imagine caner..
  
premium beatiful 8
Dam square - one of the best places to check out when in Amsterdam. It's a square surrounded by really good looking classic buildings.
 
Hari Keempat : Amsterdam ~ Zaanse Schans - Volendam

   
premium beatiful 9
Zaanse Schans - Wooden Shoe factory..nanti sha blikan uols souvenirs kt sini ;)
 
premium beatiful 10
Zaanse Schans - Cheese Farm, Holland memang terkenal dengan pembuat cheese terbesar di dunia

premium beatiful 11
Volendam -  sebuah bandar yg unik dgn perahu nelayan.

Hari Kelima : Amsterdam ~ Keukenhof

Ini la tempat yang paling Sha nantikan. Nak tengok berhektar-hektar bunga tulips yang berwarna-warni. Boleh tengok keindahan ciptaan Allah swt..Dah la pergi on April mmg masa ni Tulips sedang berkembang mekar..blh la feeling kuch kuch ho tak hang kann..hihi...Dapat tgk windmill sekali, kat sini la plg terkenal dengan windmills. Owhh teruja sangat...for sure seharian kitaorg kat sini sambil pose-pose cantek..terbaikkk


premium beatiful 13

premium beatiful 12

Hari Keenam : Amsterdam ~ Kuala Lumpur


OK masa untuk terbang pulangg dengan penuh kepuasan..InsyaAllah!!!


So far, ni itinerary yang Syarikat dah plan..nanti details sha share lepas balik dari Holland & Belgium la ye..semua gambar nanti real..now gambar google je ;). Syukur dengan adanya business ni jugak capai IMPIAN nak pegi Europe. Alhamdulillah dengan business Premium Beautiful Corset ni mmg tiada yang mustahil untuk kita capai yang penting sentiasa ade GUIDE & SUPPORT dari orang-orang yang telah berjaya.

If korang mmg ade IMPIAN yang terpendam selama ni, jom sama-sama kita usaha untuk capai IMPIAN kita..insyaAllah

IF U DREAM IT, U CAN ACHIEVE IT!!!

Call me:- 
Sha Khalid
012-2151541


* Korang boleh baca jugak pengalaman Sha masa pegi Hong Kong haritu. Pakej Hong Kong adalah pakej pertama yang Sha qualified.
* Sekarang ni tengah on pakej Vietnam. So, saper yang baru nak join team Sha pun sempat lagi untuk pakej ni. So, cepat, call/sms Sha untuk Sha share camne nak qualify Vietnam.. muahhss




You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe