Advertisement

Seminar SM/SSM 2011

10/12/2011 bertempat di Eastin Hotel my great leader CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain telah mengadakan satu seminar yang sangat gilang-gemilang sebab lebih dari 300 orang yang menghadiri seminar ni all over malaysia. 



Event ni start seawal 7am for registration. Awal gile kan..yeh..kena awal bg bersemangat sket hihi...so my journey start seawal 615am ..haha bgn tido awal gile..takpe demi business & business partner kita kena commited bukan hanya dimulut tp dikotakan ;-)

Sebahagian dr speaker...My mentor CDM Hanis Haizi, Me & CDM Salha
After registration, majlis pon dimulakan dengan bacaan doa from my hubby & kata2 laluan dr emcee bakal CDM Faziha. Then CDM Razali Zain start dengan tajuk Takwim Syarikat pastu CDM Salha plak untuk tajuk peranan SM/SSM Part 1..ini la istimewanya my business, segala tips & guidelines diajar satu persatu tanpa batasan oleh orang2 yang sudah berjaya..so tinggal buat je tayah pening2.

so after that minum pagi...yang best kat Eastin Hotel ni sebab food sedap!! hehe i makan breakfast siap bykk gile ok..mmg lapar...

Dengan AJK of the day..kak ayu, ain & wati

After minum pagi turn CDM Maisarah plak dengan Peranan SM/SSM Part 2 plak..lepas tu lunch & solat..makan lagi kan hehe..tp time ni i tak selera nak makan..haha sbb after lunch break my turn plak utk sampaikan ilmu..i share tajuk BERDIKARI..



TQ to my mentor CDM Hanis Haizi sebab bagi peluang & kepercayaan utk Sha jadi speaker..bila diingat balik bulan 1 haritu seminar yang sama i still SSM masa tu sebagai AJK registration..sekejap je masa berlalu now Alhamdulillah byk dah Sha kecapi dari business ni dari segi income, melancong FOC, saving & kereta..syukurr sebab semua ni bermula dengan seminar yang sha pergi awal tahun haritu...



Lepas my turn then acara yang ditunggu2 my idola & my mentor CDM Hanis Haizi berkongsi tentang berkongsi semngat. Memang bersemangat betol after balik seminar nak pastikan all my business partners dapat capai impian masing-masing

Lepas tu kira minum petang plak..So masa minum petang ni berkesempatan la amik gambar

Mommy takde so kita posing2 dgn daddy je laa...Part of my biz partners
YESS!!!Vietnam CONFIRM!!!
Me & hubby ..org kuat dalam business sha
So aroungd 5.30 majlis pon selesai..last sekali photo session & gedix2 dengan semua org hehe..Alhamdulillah selesai seminar SM/SSM ni kita jumpe pula di Seminar Diamond

dengan rakan-rakan seperjuangan yang sangat2 supportive
Group Photo with CDM Raz & CDM Hanis Haizi



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Seminar SM/SSM 2011

2 comments:

Sgt best!!!! Next time nak ajak lagi ramai rakan kongsi datang!! Bangga dengan pencapaian team CDM Hanis!! Lagi bukti kukuh mengenai perjuangan online biz yg kami usahakan!!! :)

yess wajib ajak ramai lg rakan kongsi

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.