Advertisement

Premium Beautiful Short Bra

Harini sha nak share tentang satu product yang sangat-sangat laris dipasaran sekarang ni...iaitu Premium Beautiful Short Bra. Ini la packaging Short Bra..


Cantek kan kotak nye..nmpk sangat2 exclusive!!

Short Bra ni boleh menggantikan Long Bra PB yang ada tu, meaning kalo weekend if nak basuh long bra kita boleh gantikan dengan short bra ni .. Pengalaman Sha sendiri short bra ni sangat2 best!! after deliver Syakir, sha hanya pakai Wacoal or Xixili sebab 2 brand ni je yang Sha rasa bole support breast dengan sedap & selamat ;).. selamat tu maksudnya takde la breast kita goyangan maut kan..

Sha memang advise pada ibu-ibu yang dah deliver baby, or memang breast besar or jatuh better pakai short bra ni..sebab kuasa tampungan short bra ni sangat-sangat JITU ok!!! Sha bila sha start pki short bra mmg takde dah segala xixili & wacoal..mak dah tak pandang uolssss...now mmg dah bertukar pada short bra, sebab sangat-sangat PUAS HATI dengan short bra ni. so if rasa tanak pakai long bra so boleh tukar-tukar dengan pakai short bra ni pulak k.. sebab ciri-ciri short bra ni same je macam long bra..

Short Bra ni ade size jugak ye...


Ok meh she share ciri-ciri istimewa Short Bra :

  • Disulami dengan FIR yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme. Di samping dapat meningkatkan keanjalan pertumbuhan payudara 
  • 3 keping jahitan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh & menumpukannya dikedudukan yang betol
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak & mengukuhkan kedudukan payudara
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara & menyokong bahagian dada
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan
  • Bentuk 'U' yang direka pada bahagian belakang dapat menonjolkan kontur badan yang menarik
  • Kuasa serapan yang baik sesuai untuk dipakai seharian
  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asal
  • Pad dada yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempesona & boleh di ubah
  • Rekabentuk yang elegan menonjolkan keunggulan product

FIR technology!!


So, ape tunggu lagi jom bertukar dari bra biasa kepada Short Bra Premium Beautiful, dijamin puas hati sebab kualiti mmg lebih bagos dari bra berjenama di luar sana..SERIUS tak tipu !! ;-) call Sha untuk FREE TRIAL eh 012-2151541




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Short Bra

2 comments:

cantik nye packaging dia.leh wat hantaran...hehhee

yess cantek sangat packing short bra ni...mmg sesuai utk gift

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.