Premium Beautiful Reward Jam Tangan ~ 100,000 sales in a month

Wednesday, February 15, 2012

Alhamdulillah sebagai pembuka tirai 2012, my husband achieved 100,000 sales in a month..ini semua dengan product Premium Beautiful sahaja yee ;-) so, jejaka diluar sana ni memang peluang yang sangat-sangat luas untuk uols juga explore. Jual 'baju dalam' tapi boleh dapat 5 figures every month..why not?betol tak?? hehe. Alhamdulillah, it's is all about T.E.A.M.W.O.R.K.

CDM Kak Ana sampaikan reward

So, last week at out centre B32 ada penyampaian reward untuk excellent achievers and my husband one of them. Ini la menariknya business ni, mula-mula husband support dari belakang jee..teman ke sana sini, jadi driver, jadi technical advisor tapi sikit-sikit mula berjinak terus dalam bidang business, sebab husband sendiri nampak from the business boleh saving lebih dari biasa..Alhamdulillah..

My business partners with CDM Hanis & CDM Raz

Me & Hubby, DSM Zaer 
Untuk closing January sahaja 31 orang dapat reward Jam Tangan di B32..fuhhhh memang sangat-sangat luas pasaran Premium Beautiful kan??ni yang lagi bersemangat nih!!yang bestnya dapat reward Jam Tangan as a symbolic for 100,000 sales/month dapat jugak FOC trip to Vietnam. Memang kalo dari kerja hakiki sukar lah nak dapat..tapi from this business IMPOSSIBLE IS NOTHING!!


Qualifiers Guangzhou!!!!

Antara yang dapat reward

Semua bersemangat waja & bakal-bakal diamond!!

Bakal DDM Eija, Bakal DSM Fetty & Me 

Me with Bakal DSM Mimie Yasmien

So, anyone interested to get this free JAM TANGAN + GUANGZHOU FOC TRIP???
Sha : 012-2151541
Cepat grab peluang ni sementara Trip Guangzhou masih ada!!!

You Might Also Like

2 comments

  1. Bsemangat nak target lahirkan 2 jam tangan qualifier this month dgn guide dr sha & zaer .. Cayok2 ;)

    ReplyDelete
  2. i know u can do it eija!!!!

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe