Advertisement

SM/SSM Award 2012

Alhamdulillah, event SM/SSM Award 2012 berjalan dengan jayanya pada 18 Februari lepas di Menara PGRM, Cheras. Sangat excited sebab event ni untuk award mereka dalam business yang sama-sama Sha buat. Sha kira-kira dalam 700 orang yang terima award kali ni. Rasa cam sekejap je masa berlalu sebab dulu Sha yang  ambil award but now meraikan business partners yang ambil award..

Bestnya business ni sebab 3 kali setahun sure ada grand event yang macam ni..seronok sangat bcos time ni la kita boleh nak melaram, boleh shopping dress, make up dengan make up artist. Sangat teruja sebab dalam dewan tu meriah dengan dress yang cantik-cantik color hitam/merah...if tak buat business memang  tak boleh la nak melaram macamni. Untuk event ni Sha prepare last minutes, sehari sebelum event baru prepare huhu so, hasilnya tak de la meriah sangat hehe..


So, meh kita enjoy gambar-gambar sekitar event ni ye...

Abaya & selendang from Najjah & Make up from Marina Muhielara

Me & Hubby
With my mentor, CDM Hanis Haizi

SM Yanti, Me, CDM Hanis Haizi, SSM Iza
my biz partners with CDM Hanis Haizi

SSM Ekah tengah Q nak ambil award

Turn Iza plan for award








All of us di bawah pimpinan CDM Hanis Haizi

So, Congratulations untuk semua yang dapat award SM & SSM!!Semoga business kita semua makin maju untuk tahun 2012 ni..insyaAllah.


Pinjam kata-kata salah sorang speaker petang tu, Dr Hafiz:-
Kalau makan gaji, memang cukup-cukup untuk makan...

Pada sesiapa yang nak tahu mengenai bisnes ni
call/sms Sha, 012-2151541.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
SM/SSM Award 2012

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.