Premium Beautiful : Seminar Diamond Green Leaders Group!

Tuesday, June 26, 2012

Seminar ni dah lama...tapi tak sempat nak update & upload gambar sebab tersangat busy & terlepas pandang gambar masa seminar. ;-)

premium beautiful corset

Special thanks to my leader CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain sebab menganjurkan seminar yang sangat-sangat berprestij ni..
Seminar ni hanya untuk usahawan Premium Beautiful yang bergelar DIAMOND sahaja..
So ilmu yang dapat ni pon sangat-sangat HIGH LEVEL..tak mungkin dapat di mana-mana kecuali di Seminar Diamond GLG sahaja..

emcee : CDM Fazi

1st speaker : CDM Raz ajar cara kira duit ;-)

My mentor in this business CDM Hanis Haizi

Seminar ni diadakan di Sunway Resort Hotel dari pukul 9pagi hingga 9 malam...
tapi muka semua segar bugar je even 12 jam..
sebab penuh dengan pengisian masa seminar & TAK BORING..
dan ILMU yang dapat tu terus apply untuk buat business lagi kencang..

Sayang, Yong & Eija

Me & Eija
Jemputan istimewa malam tu, CDM Kak Ana & CDM Abg Lan

boleh menari & menyanyi lagi

Breakfast, lunch, tea & dinner semua sedaps!!

Me & my team with CDM Abg Lan & CDM Hanis Haizi

Us with CDM Idola, CDM Kak Ana

Group Photo!!!

Alhamdulillah seminar berakhir dengan jayanya, semua muka happy je..
Alhamdulilah dipertemukan dengan Green Leaders Group (GLG) sebab selama ni Sha just buat business consistently guna FACEBOOK & BLOG sahaja. 
Semua jadi mudah sebab dari A to Z di ajar & TEAMWORK!!

Let's JOIN US now under 
Green Leaders Group!! 
012-2151541



You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe