Ads

Advertisement

My 4th FOC Trip : Guangzhou & Shenzen, China

How fast time flies, dah masuk bulan July..rasa aritu baru je balik dari Holland & Belgium..Bahang europe pon tak abes lagi dah nak pegi trip lagi..

Alhamdulillahh rezeki jangan ditolak kan...so esok Sha & biz partners dan semua GLG akan bertolak ke Guangzhou, China. Flight kitaorg seawal pukul 7 pagi..so sesapa yang nak hantar kat airport mai  la yek..heheh

Antara itinerary masa kitaorang kat Guangzhou nanti ialah :-

Day 1 : sampai terus shopping Shangxiajiu Shopping Street 
Day 2 : Lawatan ke OCT East Resort yg sangat terkenal di Shenzen, melawat ladang teh & bunga
Day 3 : Shop till drop kat  Leather Market & Haiyin Fabric Market. Aktiviti seharian kat 
sini..Juling biji mata den nanti..mak ni dah la kaki shopping..nehiiiii
Day 4City Tour - Melawat semua tempat2 menarik di Guangzhou city.

So, Sha will be away selama 4 hari sampai hari Sabtu ni (14. Julai. 2012). 

Sekarang tengah promotion FOC trip ke London & Paris percayalah pakej ke Europe memang sangat-sangat best sebab Sha dah ada experience ke Holland & Belgium. 

Paris & London kita akan bertolak pada March, 2013 selama 8 hari 6 malam which is pakej pertama yang syarikat buat lama, because pakej europe sebelum ni just 6 hari 4 malam sahaja. 

Seriously jangan lepaskan peluang keemasan ni sebab Sha dah rasa & now nak bagi korang pulak rasa sama-sama. 

All expenses paid & seriously you will have FUN with Green Leaders Group!!!

WAIT NO MORE!! 

Can directly contact my biz partner while Sha away k or can contact me directly by email : kebayalabuh@gmail.com (012-2151541)

Ekah : 019 - 6646565

Ayuni : 017 - 5519060

Ambia : 012 - 6228530

Imah : 017 - 2537293



p/s anyone yang nak souvenir from guangzhou just drop email k & Sha akan contact u ols after balik dari Guangzhou nanti...Love u olsss!!!





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
My 4th FOC Trip : Guangzhou & Shenzen, China

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.