Ads

Advertisement

Premium Beautiful : Gerak Gempur Pantai Timur!

Salam ramadhan peeps!!!
Meh layan gambar-gambar masa Sha, biz partners & family pergi Kuala Terengganu haritu..
Actually, Green Leaders Group buat Gerak Gempur Pantai Timur so Sha one of the speaker yang diamanahkan oleh my mentor CDM Hanis Haizi untuk share ilmu kepada semua usahawan dari Pantai Timur.. 

Event ni pada 7 July 2012 yang lepas. Diadakan di Ri-Yaz Heritage Marina & Spa Resort, Pulau Duyong Kuala Terengganu. 

So alang-alang event dah dibuat kat sini so Sha & family just check in terus kat Ri-Yaz. Sha berbusiness dedy & kids bersuka ria di swimming pool..sentapp!! hehew
Our ‘Teratak’ Executives Suites envelope you in supreme comfort. They offer an elegant spacious bedroom with king bed, spacious bathroom, 32’ LCD screen with a Mini Hi-Fi with DVD for the comfort in your own bedroom. The large full bathroom has a soaking tub, double vanity and separate shower.
An adjoining living hall next to the room provides a seating area complete with 42’ LCD screen with Theater system providing a cozy home-away-from home experience.

Saya sudah ready untuk mencurahkan ilmu ;-)

posing sat

menyedut udaran nyaman ..best sangat!

Mencurah ilmu untuk semua usahawan

with my beautiful partners dari Pantai Timur

with our mentor CDM Hanis Haizi

ini la aktivi Syafi & Syakir

happy bila tengok dorang Happy..Alhamdulillah rezeki dari business sentiasa mencurah-curah boleh bagi yang terbaik untuk jantung hatiku ini...

Syafi mmg suka posingg..

yeayyy dapat minum kt gelas besar!! if dtg Kuala Terengganu wajib p sini..Syakir dah tido tapi hangkut jee..

sila mai sini k..ayaq buah dia sedapss & laksam dia pon meletopss

fresh strawberry for Syafi, kuini for mamy & pineapple for dedy

laksam dia menyengatt okkkk..

Then pagi esoknya ade buffet breakfast kat hotel..masa ni segala nasi kerabu, nasi dagang, roti jala..semua laah den taram hehhee...

sedappp woooo

breakfast berview kan lauutt...bestnyaa..saya suka tinggal di terengganu ;)

ini la kalo anak lelaki..tak reti dok diammm

baby sayaaa!!

hajat di hati nak p spa, tp masa tak mengizinkan..next visit la ehhh
Alhamdulillah sambil berbusiness boleh bawak family bercuti. If sesaja nak bercuti pon kadang-kadang rasa tak perlu.. if ada tujuan percutiaan pon jadi lagi happening..Syukur Gerak Gempur untuk Paris/London zon Pantai Timur dah selesai..insyaAllah semoga ilmu yang semua CDMs GLG curahkan memberi manfaat kepada semua Green Leaders untuk persiapan PARIS/LONDON..


Be part of our TEAM today!! 
Be in the Right Group! 
Choose GLG!!
We will guide you to Success! 

012-2151541



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful : Gerak Gempur Pantai Timur!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.