Advertisement

Dream Car!

Ibarat love at the first sight bila Sha tengok kereta ni..

Actually my dream car masa first time nak beli kereta dulu ialah Myvi..tapi after dikira bajet Alhamdulillah mampu juga beli kereta sendiri iaitu Viva..so viva tu la my first car menggunakan duit sendiri ;-)

Then bila Sha buat business, Sha qualified tabung kereta..wah time tu terus pasang impian baru.  Yang Sha target time tu memang nak beli either CRV or Murano tapi paling suka time tu ialah CRV. Tapi hajat tak kesampaian sebab first business car kena beli BMW 3 series or Merc C Class. So, bila Sha tengok this car terus je target dalam minda NAK jugak dapat satu hari nanti..Aminnn

Jeng jeng jenggg ini laa keretanyaaa
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

premium beautiful 1
Audi Q3..i'm in love!! pic google

premium beautiful 2
canteknya leather seat nih!! Tido dalam kereta je nanti =) pic google

premium beautiful 3
woowww sekseeyyy!!! pic google
InsyaAllah tak ada yang mustahil if kita ada Impian..yang penting disusuli dengan usaha yang berterusan..Alhamdulillah dulu Sha dah dapat realisasikan impian first car semua melalui duit business..insyaAllah tak mustahil for next car pulak..

Free Car from business

premium beautiful 11
pic google

Sebab dulu masa sekolah pun kita ada impian, Impian nak masuk Universiti so kita belajar bersungguh2 pastu akhirnya dapat gak masuk University.

premium beautiful 22
pic google





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Dream Car!

3 comments:

uwah...suka audi juge..... :D

sexy seh Audi ni .. sesuai untuk sha juga .. lebih tinggi ;)

Sexy kannnnn...suka sgt!!

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.