Majlis Kesyukuran London/Paris

Tuesday, October 30, 2012

Alhamdulillah pakej melancong FOC ke London & Paris dah ditutup..Congrats to business partners yang qualified, satu lagi bukti kejayaan diri sendiri & kumpulan. Syukur semuanya berjalan dengan lancar. 

Thanks to my beloved mentors yang menganjurkan majlis kesyukuran untuk qualifiers London/Paris. Majlis diadakan di Majis Al-Ghufran TTDI so after solat isya' berjemaah kitaorang dinner bersama-sama..sedap sangat makanan ;)

premium beautiful 1
Dinner yang sedapp..

premium beautiful 2
My mentor yang guide Sha all the way, CDM Hanis Haizi

premium beautiful 3
Bersama business partners yang akan terbang ke London/Paris bersama,
DDM Shaliza,  DSM Refqah, DSM Yong & DSM Ain (not in pic)
Sha memang sangat2 teruja nak pergi ke London/Paris seriously tak sabar nak hip hip hoorey kat sana..Normally kalo dalam Green Leaders Group masa melancong kitaorang memang akan all out enjoyy setelah bertungkus lumus berbusiness.

premium beautiful trip 1
London Tower Bridge.. 

premium beautiful trip 2
Eiffel Tower, Paris

premium beautiful trio 3
Shopping heaven at Galeries Lafayette

premium beautiful trip 4
Shopping brooch Chanel ;-)
Teringat masa pegi Holland/Belgium memang seronok sangat..insyaAllah kali ni lagi seronok sebab bertambah lagi business partners yang qualified..

InsyaAllah next FOC trip will be Korea..Istanbul??? Heehee tak kisah la pergi mana pun yang penting FREE..so let's be part of the team, together we rock the world!



You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe