Teaser !! 20th Anniversary - CDM Award

Tuesday, November 27, 2012


Berakhirlah sudah hari yang ku nanti-nantikan sekian lama...
Fuhhhh nak menanti hari penuh bermakna ni memang mengujakan
Sha siap buat preparation macam orang nak kahwin ok!!

Alhamdulillah memang sangat-sangat puas hati dengan hasil yang telah dirancang, dari dress sampai la ke photographer. Thanks to Khairi from Momentlicious for the awesome pics. Sebab dulu masa kahwin tak dapat rasa semua ni ;-)

so enjoy dulu pics ala-ala raja sehari ni dulu k...stay tune for more pictures!!!

premium beautiful 1

premium beautiful 2

premium beautiful 3

premium beautiful 4

premium beautiful 5

premium beautiful 7

premium beautiful 8






You Might Also Like

6 comments

  1. Cun sgt kak sha..tie abg zaer mengancam kn....wowwww

    ReplyDelete
  2. Nice!!! I like the shoes! haha...

    ReplyDelete
  3. Baim : ehheeh tie special tuh... Rugii baim xde tawwww
    Raz : hehe idea mr.photq

    ReplyDelete
  4. itu lar kak sha....mmg rasa rugi sgt2 kn...xpa next time kita jumpa lagi ok...

    ReplyDelete
  5. skali tgk mcm muke ana dahlia pn ade..hihi

    ReplyDelete
  6. Baim : insyaAllah :)

    Aini : haha ana dahlia ;-)

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe