Ads

Advertisement

Teaser !! 20th Anniversary - CDM Award


Berakhirlah sudah hari yang ku nanti-nantikan sekian lama...
Fuhhhh nak menanti hari penuh bermakna ni memang mengujakan
Sha siap buat preparation macam orang nak kahwin ok!!

Alhamdulillah memang sangat-sangat puas hati dengan hasil yang telah dirancang, dari dress sampai la ke photographer. Thanks to Khairi from Momentlicious for the awesome pics. Sebab dulu masa kahwin tak dapat rasa semua ni ;-)

so enjoy dulu pics ala-ala raja sehari ni dulu k...stay tune for more pictures!!!

premium beautiful 1

premium beautiful 2

premium beautiful 3

premium beautiful 4

premium beautiful 5

premium beautiful 7

premium beautiful 8








If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Teaser !! 20th Anniversary - CDM Award

6 comments:

Cun sgt kak sha..tie abg zaer mengancam kn....wowwww

Nice!!! I like the shoes! haha...

Baim : ehheeh tie special tuh... Rugii baim xde tawwww
Raz : hehe idea mr.photq

itu lar kak sha....mmg rasa rugi sgt2 kn...xpa next time kita jumpa lagi ok...

skali tgk mcm muke ana dahlia pn ade..hihi

Baim : insyaAllah :)

Aini : haha ana dahlia ;-)

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.