Eyeing for these!

Tuesday, July 16, 2013

Dah lama tak cerita about handbag kan..untuk tahun 2013 ni memang tak target nak beli handbag dah..cukup la penutup dengan handbag Balenciaga ku ittew hehe...

Tapi........ 

Terasa nak membeli handbags di bawah ni..berangan je dulu if ada rezeki dariNya InshaAllah  ;-)


premium beautiful handbag celine
Celine Trapeze.. cantek kan? Matching dengan baju and seluar I ;-)

premium beautiful chloe paraty celebrity
ha ni plak Chloe Paraty.. fefeling celebrity kan 

premium beautiful chloe paraty blue
Suka this color.. so far tak de lagi bag color ni.. Sha nak yang medium size...

premium beautiful handbag chloe paraty red
Syoknya kalo kurus macamni & bawa Chloe Paraty camni kan.. Kita kena berimiginasi kay

Ok tu je handbag yang rasa-rasa menawan mata sekarang ni... Insha Allah Yakin Boleh dapat one day ;-)

Every great dream begins with  a dreamer . Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to   reach for the stars to change the world  
- Harriet Tubman





You Might Also Like

1 comments

  1. sha..tak cantikla kurus sangat..dah ok dah tu..heheh

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe