Ads

Advertisement

Our Hotel in Seoul, Korea

Salam Semua..

Alhamdulillah I'm back in Malaysia. Korea trip was awesome. This entry Sha nak share about hotel yang we all stayed selama 4 hari 3 malam di Seoul, Korea. So, u all can consider this hotel to stay if nak pergi ke Seoul, Korea :)

We all stayed at The BEST WESTERN PREMIER Hotel Kukdo. Hotel ni quiet new. Very strategic hotel sebab dekat dengan tempat shopping yang famous di Korea which is MyeongDong, Lotte Duty Free, Myeongdong street and Dangdaemun. Area Myeongdong tu bersepah Zara, H&M, Uniqlo, Faceshop, Skin Food and macam-macam lagi kedai. Malam-malam pulak ada night market kat sini, nak cari cotton shawl bersepah, tapi Sha tak suka sangat sebab shawl lebar sangat hehe..tapi casing handphone murah and banyak choice. So, if you all nak pergi shopping pun senang sebab taxi banyak. Sebelah je dari hotel ada kedai serbaneka macam 7eleven so very convenience kalo lapaq tengah-tengah malam boleh turun bawah beli makanan. Ada subway right next to the hotel that connects to line No. 1 and No. 5 but Sha tak experience naik Subway kat Korea. Maybe next time ;)

The best thing about the hotel is ada free WIFI. Laju plak tu haha siap boleh layan Cinta Jannah lagi kat Tonton. For room pulak, sangat besar and very comfortable compared to Hong Kong. For my case, room with 1 queen bed & 1 single bed. Single bed buat letak barang je la, if bawak kids ok la.. ada bath tub so kalo korang nak memanjakan diri berendam boleh la..and toilet bowl dia fully automatic. Tekan-tekan je semua hehe..

Jom kita tengok pics hotel














If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Our Hotel in Seoul, Korea

1 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.