Advertisement

Gold Coast Australia Free Trip

Salam my readers..

Sekarang tengah mengira hari yang tak berapa lama lagi.. ;) Kiraan masa trip ke Gold Coast just tinggal 2 hari je. Seronok tak terkata ni.. Dah bertahun simpan cita-cita nak pergi Gold Coast. InsyaAllah tercapai juga. Lagi seronok bila dapat pergi dengan trip company. Yang pasti:

  • Makan-minum
  • Accomodation
  • Transport
  • Tour guide
  • Semua tiket bagai..

SUPPORTED. So, tayah keluar duit. Tapi macam biasa, duit bawa untuk shopping ye.. Yeaayyy!! Itinerary pun amat menarik. Theme parks, orchards & shopping outlet. Tak sabar dah ni. Sila layan ye, itinerary kami nanti di Gold Coast!

Tempat penginapan : Hotel Outriggers Paradise. Dekat dengan pantai hotel ni tau.. :D

Day 1
Journey dari KLIA ke Queensland

Day 2
Paradise Country Farm. Maybe boleh bagi makan kangaroo dengan koala kat sini..



Day 3
Warner Bros Movie World



Day 4
Sea World
Paradise Jet Boating.. Huhu.. Macam menyeramkan je..




Day 5
Harbour Town Factory Outlet. Tempat untuk menghabiskan duit Aussie ye..
Tour bandaraya Brisbane



Ikutkan itinerary, memang just nice.. sebab tak terlalu padat. Boleh enjoy dan feel tiap-tiap tempat yang pergi.

Tak sabar ni.. Jumpa anda di Gold Coast!

Pada yang tertinggal trip Gold Coast ni, jangan risau. Sebab next trip adalah ke "Venice of the East" - SHANGHAI



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Gold Coast Australia Free Trip

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.