Advertisement

Premium Beautiful: Testimoni Gastric

Premium Beautiful : Real Testimoni dari Ayuni



Assalamualaikum.. Hari ni, saya nak share dengan uollss tentang my own experience with Premium Beautiful ni. hehehe~

So far, saya dah pakai Premium beautiful ni selama 2 bulan dan saya pakai konsisten, 8 jam or lebih dalam masa sehari. Yang bestnye uollss, bile uollss pakai Premium Beautiful ni, uollss x rasa lapar. Seyes nokk.. Mak dah tried and memang berkesan. Itu yang boleh turun berat badan tewww =)


Actually, saya ni ada gastrik tau. Saya tahu saya ada gastrik bile 1 hari tu, saya diserang hendap dengan sakit perut yang sangat kritikal. Apa2 yang saya makan, saya akan muntah balik even air masak. So, saya pergi jumpa doc, and she said that I have a gastric.. OMG!!

*terkejut campur sedih waktu ni..


So berbekalkan hati yang lara ini, saya pon informed my parents and mr supportive about this. How shocked and sad they are.. *tragis waktu ni.. hehehe.. Jadi, after I meet this lovely motivated person, Kak Sha Khalid, she did informed me that wearing Premium Beautiful also can help you reduce your gastric. Bile saya dengar statemenet Kak Sha tu, saya terus terkebil-kebilkan mata saya yang comel, and berazam untuk melupuskan gastrik dari hidup saya.. Hahaha *gelak jahat

And memang betul apa yang Kak Sha cakap. Alhamdulillah, saya dah x perlu risau pasal gastrik, sebab saya pakai Premium Beautiful. Sebelum bulan puasa hari tu, saya puasa sunat bulan Rejab and Syaban, everything going on well. Pernah satu hari tu nookk, mak x bangun sahur. Tapi, disebabkan mak pakai Premium Beautiful ni, mak condifent confident, mak puasa jeww.. And Alhamdulillah saya dapat bertahan sampai time buka puasa and paling happy sebab dalam bulan puasa ni, if x terbangun sahur pon, saya confident saya akan OK!

Sebenarnye, bile kita pakai satu set Premium Beautiful ni, secara automatik, die akan memeluk erat *x tahu nak bagi ayat apa yang sesuai* tubuh badan kite. Sebab itulah, angin x akan masuk dalam perut kita and itu yang mencegahkan kite dari kena serang hendap dengan gastrik teww.. 

And bile uollss pakai Premium Beautiful ni jugak, uollss x akan rasa nak makan banyak, so it reduces your meal quantity and consequences of that, berat badan uollss akan turun la.. 

Especially dalam bulan puasa ni.. Cepat je turun, macam saya.. hihi



Before




After...




Inilah orangnye yang bertanggungjawab memperkenalkan PB ni kepada saya.. 

Thanks kak Sha =)


So, tunggu apa lagi?? I already experienced that. And now, time for uollss untuk mencuba dan merasai kehebatan Premium Beautiful ni sendiri.. Raya tahun ni, boleh pakai kebaya nookk~ Vogue!!



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful: Testimoni Gastric

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.