Ads

Advertisement

Honey Bee Award Celebration *Awesome*

The event!

Alhamdulillah project Honey Bee for all my business partners berjalan dengan lancar. So, untuk meraikan business partners yang dah berjaya yang achieved their targets kami leader-leader decided nak celebrate the achievers. Award celebration diadakan di Intekma Resort Shah Alam. The ambience was nice coz it's open area concept but the service was really bad!! Because we shared the same food with other visitors yang buat event juga kat sana. We had a Hi-Tea concept & from the menus yang Intekma bagi tu nampak berpatutan dengan harga & foods tapi bila dah share foods dan dorang tak refill so tak semua partners dapat makan semua menu. Kuih-muih semua dah abis, desserts area pun kosong. Agak terkilan gak dengan service dorang ni next time better cari tempat lain la kan ;-)

orite...jommss kita tengok gambar-gambar menarik during the event!


Kalo dah namanya award ceremony, hadiah la paling orang excited nak dapat kan :) best sangat dapat jam tangan, handbag, voucher shopping & lucky draw!

with part of the Team Aces before the event, Mai, Alin & K.Eija

Guest speaker, our humble multimillionaire mentor Crown Diamond Manager Hj Azlan bin. Deraman.

My mentor ever since i started this business back in 2010. Thanks Abg Lan for always giving the best tips & motivation.

Ok, jom tengok achievers dari Team Aces yang dah berjaya capai their target. Alhamdulillah tak susah nak berjaya if kita just follow footsteps orang yang dah berjaya di dalam bidang yang sama. Seronok tengok wajah-wajah partners yang naik pentas sebab ini satu motivation untuk push kita forward. Macam Sha dulu pun bermula dengan langkah pertama, rasa naik pentas diraikan memang sangat-sangat mengujakan. Sebab dalam business if kita buat, kita dapat & kita akan diraikan takde isu politik or pilih kasih.

Pemenang-pemenang Jam Tangan :-

DSM Suhaiza, secretary di Mara & buat business ni as a part time. Well done dear!

DSM Fasny, my partner from Johor, buat business ni secara fulltime

SSM Waniey, suri rumah sepenuh masa & baru je start business tapi dah achieve something dalam business. Good Job!

DSM Arleen, pregnant bukan alasan untuk berjaya. Keep it Up!

Pemenang-pemenang voucher membeli belah. yeayy! boleh shopping for FREE

SSM Fifi dari Melaka, start part time after 3 bulan business terus buat fulltime. Best!!

SM Mai, secretary kat Mara & buat business ni as part timer! Keep it up!

SSM Kak Eija, housewife yang buat business ni secara full time.

Pemenang Handbag aka Hadiah Utama, proudly presented to my bestie Fasny Hennieza from Johor! so proud of u dear! Keep it up & keep the momentum okk




And ada best dress juga sempena tema hari raya :-)


Berbaloi-baloi datang jauh dari Johor :)

And of course their mummy pon nak juga rasa dapat hadiah hihihi

merasa la juga dah cdm dapat hadiah ahahha lucky draw jee


Semangat!!

Pemberian cenderamata untuk our HBO Mentor, Crown Diamond Manager Hamisah Alias

Honey Bee committee, CDMs HBO. Thanks all for the best event ever for 2014! 

Bersama mentors dan sahabat-sahabat dalam bisnes

My Team, TEAM ACES with our mentors 

TOGETHER EVERYONE ACHIEVE MORE!


"MY BUSINESS IS MY PASSION"





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Honey Bee Award Celebration *Awesome*

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.