Testimoni : Premium Beautiful yang hangat

Monday, June 22, 2015

Alhamdulillah last week ada 2 pemakai Premium Beautiful yang baru. Joms Sha share testimoni dari mereka-mereka ini ye :-)





First testimoni ni, beliau mula-mula nak pakai Premium Beautiful sebab nak hilangkan lemak-lemak berlebihan selepas bersalin. Tapi, Alhamdulillah kesan dari nak pakai sebab nak kurus tu dia terus rasa pinggang jadi sedap sebab ada support dari Waist Nipper (Bengkung). Rupa-rupanya beliau memang ada Back Pain so indirectly dari nak kurus terus bantu untuk back pain yang dia alami. 2 in 1 terus :-)




OK, yang ni pula pakai Premium Beautiful sebab nak jadi pengantin hujung tahun ni.. Badan kecil je lebih kurang sha..tapi bila nak khawin ni kalo pakai dress khawin nak cantik memang kena pakai corset. Kalo tak nescaya baju tu tak akan terletak cantik kat badan unless u memang kurus kering takde isi..hehe.. So, beliau cari corset persediaan untuk khawin, badan dah berisi senang hati so nak kurus sebelum hari bahagia dan persediaan bila lepas bersalin nanti. Bagus pemikiran jangka panjang beliau, sebab beliau tahu corset Premium Beautiful ni sangat efektif dipakai ketika dalam pantang. So prepare siap-siap gitu.. lagi pun PB ni kan ada warranty service seumur hidup, so anything happen pon boleh hantar service :)



ok bebeh tu je perkongsian untuk harini..hehe kalo ada yang nak raya bergaya sakan meletop letopss boleh laa fitting Premium Beautiful dengan Sha ye..promotion still on :-)

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe