Ads

Advertisement

Berpuasa dengan Premium Beautiful Corset

MIGRAINE??? 

   

ANGIN??? 


GASTRIC???



Korang ada tak mengalami antara salah satu problem kat atas ni masa puasa? tak kisah la puasa ganti ke or puasa ramadhan..

Macam Sha sendiri if puasa kalo salah sikit je confirm akan migrain, normally migrain ni sebab angin dalam badan. Dan tatau laa punca angin ni dari mana huhuhu.. If pergi jumpa doctor kalo migrain dia akan cakap sebab minum teh or coffee, makan coklat, cuaca terlalu panas.. tu je la alasan yang doktor akan bagi..

Tapi Alhamdulillah macam pengalaman Sha sendiri berpuasa masa pregnantkan Zulaykha & ganti puasa masa breastfeeding kan Zulaykha ni memang kurang masalah migrain or angin ketika puasa. Apa yang Sha noticed masa sahur sha minum Mineral Coffee & makan 2 biji garlic. Actually garlic ni memang sangat-sangat membantu untuk buang angin dalam badan. Sangat-sangat membantu..try laa kalau uols ada masalah sama dengan Sha.. Sha just share tapi it really worked for me...Alhamdulillah





Premium Beautiful : Real Testimoni dari Ayuni

So far, saya dah pakai Premium beautiful ni selama 2 bulan dan saya pakai konsisten, 8 jam or lebih dalam masa sehari. Yang bestnye uollss, bile uollss pakai Premium Beautiful ni, uollss x rasa lapar. Seyes nokk.. Mak dah tried and memang berkesan. Itu yang boleh turun berat badan tewww

Actually, saya ni ada gastrik tau. Saya tahu saya ada gastrik bile 1 hari tu, saya diserang hendap dengan sakit perut yang sangat kritikal. Apa2 yang saya makan, saya akan muntah balik even air masak. So, saya pergi jumpa doc, and she said that I have a gastric.. OMG!!

*terkejut campur sedih waktu ni..

So berbekalkan hati yang lara ini, saya pon informed my parents and mr supportive about this. How shocked and sad they are.. *tragis waktu ni.. hehehe.. Jadi, after I meet this lovely motivated person, Kak Sha Khalid, she did informed me that wearing Premium Beautiful also can help you reduce your gastric. Bile saya dengar statemenet Kak Sha tu, saya terus terkebil-kebilkan mata saya yang comel, and berazam untuk melupuskan gastrik dari hidup saya.. Hahaha *gelak jahat

And memang betul apa yang Kak Sha cakap. Alhamdulillah, saya dah x perlu risau pasal gastrik, sebab saya pakai Premium Beautiful. Sebelum bulan puasa hari tu, saya puasa sunat bulan Rejab and Syaban, everything going on well. Pernah satu hari tu nookk, mak x bangun sahur. Tapi, disebabkan mak pakai Premium Beautiful ni, mak condifent confident, mak puasa jeww.. And Alhamdulillah saya dapat bertahan sampai time buka puasa and paling happy sebab dalam bulan puasa ni, if x terbangun sahur pon, saya confident saya akan OK! 

Sebenarnye, bile kita pakai satu set Premium Beautiful ni, secara automatik, die akan memeluk erat *x tahu nak bagi ayat apa yang sesuai* tubuh badan kite. Sebab itulah, angin x akan masuk dalam perut kita and itu yang mencegahkan kite dari kena serang hendap dengan gastrik teww.. 

And bile uollss pakai Premium Beautiful ni jugak, uollss x akan rasa nak makan banyak, so it reduces your meal quantity and consequences of that, berat badan uollss akan turun la.. Especially dalam bulan puasa ni.. Cepat je turun, macam saya.. hihi


So apa lagi uollss.. Sambil membantu menghilangkan gastrik, hilangkan jugak lemak-lemak di badan, ramping dan melaram di hari raya nanti kan..





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Berpuasa dengan Premium Beautiful Corset

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.