Premium Beautiful Classic & Elegance Offer

Monday, October 26, 2015

Salam dan selamat pagi uolss..

Lama tak offer promo untuk Premium Beautiful pada readers shakhalid.com ni. So, Sha bermurah hati nak bagi harga terbaik untuk korang semua dengan servis terbaik. Korang just perlu:

* whatsapp Sha nama dan lokasi kat mana
* yang kawasan KL/Selangor Sha akan pergi ukur
* yang di luar kawasan, Sha guide macam mana nak ambik ukuran
* then Sha akan quote best price untuk korang

Untuk info, Premium Beautiful Classic dengan Elegance ni ada beza. Yang mana satu korang patut pakai?

premium beautiful classic
Premium Beautiful Classic ni comes in black colour

Ok, Premium Beautiful Classic ni adalah untuk:

* korang yang tak pernah lagi pakai Premium Beautiful ataupun kiranya first time user la

Firstly, Premium Beautiful Classic ni akan reposition balik lemak-lemak kat badan. Biasanya orang perempuan, lemak banyak terkumpul kat belakang badan, pinggang, perut dan paha. So, kita target dulu untuk alihkan lemak-lemak ni ke bahagian sepatutnya. Bila konsisten pakai PB ni, badan kita takkan menggelebeh disebabkan lemak-lemak berlebihan tu.


premium beautiful elegance
Premium Beautiful Elegance ni pulak grey in colour. Ia lebih lembut & elegance seperti namanya..  :)

Premium Beautiful Elegance pula untuk:

* korang yang dah pakai Premium Beautiful Classic so korang memang dah ada body shape
* korang yang tak banyak lemak-lemak berlebihan yang nak nampak badan lagi kemas

Jangan sangka korang yang dah body shape model tu tak perlu pakai Premium Beautiful. Pilih Elegance sebab korang akan lebih selesa dan confident.

Kalau korang ada sebarang kemusykilan nak tanya atau nakkan best offer untuk Premium Beautiful Classic atau Elegance, boleh whatsapp kat Sha 012-2151541.

Your trusted Premium Beautiful agent ;)

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe