Bio Velocity Sleepmate - Beli 3 Percuma 1

Monday, November 16, 2015

Assalamualaikum & morning :)


Sempena dengan bulan terakhir offer untuk Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Sha dengan bermurah hatinya nak bagi special price untuk yang ada niat lama dah nak pakai BVSM ni..

Untuk special promo ni, valid untuk 3 belian BVSM sekaligus ye...bila beli 3 ni Sha akan bagi 1 BVSM secara PERCUMA! yeahhh PERCUMA okkk... hehe so kena cepat-cepat rebut peluang yang ada ni ...

Untuk yang nak bagi kat ibu/bapa, ibu/bapa mertua..ni laah peluang yang korang boleh rebut, bagi dorang sebagai FREE gift dan secara tak langsung boleh guna untuk diri sendiri for FREE .

Untuk yang rasa banyaknya nak keluar cash, Sha advise share sesama kawan-kawan. So that tak rasa sangat banyak duit tu nak keluar. betul tak?? 

Ok untuk details harga & macamana promo ni berlaku boleh Whatapps or Call Sha terus kay.. 012-2151541.  



You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe