Ads

Advertisement

Testimonial Premium Beautiful Terkini

Kat sini Sha nak share few Premium Beautiful testimonials terkini daripada customers yang beli korset ni dengan Sha. Hopefully dapat jadi reference uolss yang mencari-cari info mengenai korset ni. ;)

Instant Shaping Untuk Bakal Pengantin

Lagi 2 minggu nak fitting baju khawin nak diet memang agak strugggle la kan? tapi cara mudah & selamat pakai je Premium Beautiful corset, berbaloi-baloi sebab boleh pakai dari khawin, dalam pantang & selepas pantang...pheewww jimat

premium beautiful bakal pengantin


Berbengkung dan Bertungku dalam Pantang

Malas nak ikat bengkung lilit-lilit kat tiang??tak pe tayah nak susahkan diri lagi hehe dengan nak menyusu anak lagi, nak ikat bengkung lagi..so pakai je set Premium Beautiful ni inshaAllah selesai segala masalah. 10 minit je setel siap boleh sapu-sapu krim halia lagi. inshaAllah sebulan pantang back to shape. Pastu Long Girdle ni ada FIR yang sama proses macam bertungku, rahim pun akan mengecut cepat bila pakai Long Girdle ni..

premium beautiful semasa bersalin


Sakit Belakang dan Slipped-Disk

Alhamdulillah ramai yang dah dapat kesan dari pakai Waist Nipper atau bengkung Premium beautiful ni. Sakit belakang semakin sembuh dan dalam masa yang sama boleh shapekan pinggang

premium beautiful sakit belakang


premium beautiful slipped disk


Turun Berat Badan

premium beautiful turun berat badan



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Testimonial Premium Beautiful Terkini

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.