Advertisement

Premium Beautiful Calculator (Web) 2.0

premium beautiful calculator web version 2.0

Kepada yang follow blog Sha akan tahu yang sebelum ni Sha ada develop simple Premium Beautiful Calculator yang boleh dimasukkan ke blog (seperti kat sebelah kanan blog ni). Tapi disebabkan google code hosting dah stop service, sesiapa yang dah gunakan calculator tu kat blog masing-masing tak lagi nampak calculator berkenaan.

Jadi Sha dah update calculator ni, so uolss boleh la remove yang lama & guna yang latest ni. Steps nak guna calculator ni:

1. Edit Layout blog (ada menu Layout kat Blogger)
2. Add gadget HTML/JavaScript di sidebar
3. Copy paste code kat bawah ni ke gadget yang baru tu



4. Save gadget tu

Uolss boleh la test calculator ni. Any feedbacks, boleh komen di sini.




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Calculator (Web) 2.0

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.