Premium Beautiful Versi Classic & Elegance

Thursday, February 22, 2018

Assalamualaikum & morning uols


Harini Sha nak share 2 versions untuk Premium Beautiful. Especially untuk yang tak pernah pakai lagi corset abang sayang ni. Kalau yang dah pernah pakai Premium Beautiful dulu yang ada hanya lah Premium Beautiful Classic. Classic sangat sebab dah lebih 20 tahun corset ni. Boleh dikatakan yang classic ni lebih ramai orang suka sebab lagi grip dan of course lagi murah.

premium beautiful classic
Premium Beautiful Classic

Premium Beautiful Classic ni sangat sesuai untuk yang tak pernah pakai lagi corset. Sangat membantu untuk pembentukan badan yang segera dan berkesan. Ada customer Sha 2 minggu dah turun berat badan dan body semakin ada shape dan lemak-lemak menipis. So, untuk first timer memang sesuai sangat untuk dapatkan Premium Beautiful Classic ni. Macam experience Sha sendiri memang selesa pakai classic ni sebab best pelukan corset ni.

Yang new version Premium Beautiful pulak ialah Premium Beautiful Elegance. Untuk Elegance ni baru je maybe dalam 4 tahun ++ macamtu je di pasaran.  Untuk elegance ni ramai juga yang suka sebab design embroidery dan color grey yang cantik.

premium beautiful elegance
Premium Beautiful Elegance
Untuk Premium Beautiful elegance ni sesuai untuk yang dah pernah pakai Premium Beautiful Classic sekurang-kurangnya 6 bulan. Kalo uols tak pakai classic lagi agak amik masa untuk reshape dan kurus. Sebab yang PB elegance ni material sangat lembut. So yang banyak lemak tu akan nampak tak kemas flabby ittew

Ada yang tanya so cane kalo first time nak beli terus Premium Beautiful Elegance?

Boleh beli untuk yang dah berusia. Sebab biasanya yang dah berusia ni pakai corset Premium Beautiful ni hanya untuk kesihatan. Dan yang kurus serta tak banyak lemak pun boleh pakai elegance terus walaupun tak pernah pakai yang classic.

Kat bawah ni Sha share kenapa uols patut pakai Premium Brautiful instead of corset biasa di pasaran :-
  1. Pengiktiran Superbrand - Kualiti terjual yang beratus ribu set & kepercayaan dari pengguna sejak tahun 1995
  2. Lifetime warranty repair service - Ini yang paling orang suka. Sebab pakai la sampai koyak then hantar je repair PERCUMA!
  3. Far Infrared Rays (F.I.R) - Dengan FIR yang terkandung di dalam corset Premium Beautiful ni ia menjadikan corset ni 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan
  4. Pengiktirafan Pakar Tulang Belakang Antarabangsa - Waist Nipper/Bengkung Premium Beautiful memang sangat terbukti berkesan untuk pesakit tulang belakang
  5. Fabric Akwatek & Akwadyne - fabric lembut & tak rasa panas, rimas atau tak selesa dipakai ketika panas. Dan sangat sesuai dipakai pada cuaca sejuk sebab dapat warmkan badan
  6. Kuasa regangan 360 darjah - Sangat selesa untuk bawa solat, pergi gym or apa jua aktiviti

Ok tu je serba sedikit info yang Sha boleh bagi untuk Premium Beautiful ni. 

Yang nak try dan dapatkan FREE fitting boleh terus Whatsapps Sha 011-37758674 ye. Special offer untuk my blog readers 

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe