#MMGTAKESKOREA DAY 2: SEOUL SKY TOWER

Wednesday, February 14, 2018

Alhamdulillah 21 Januari 2018, masih di hari ke 2 di Seoul, Korea. 

Perjalanan kami diteruskan ke Seoul Sky Tower. Tapi sebelum tu kami dibawa pergi lunch ke Japanesse restaurant. Sedap gile bak hang food kat sini. Hingga sekarang terasa kesedapannya.

gambar food je la ye..masa ni tahap lapaq gile
Lepas lunch kami terus ke Seoul Sky Tower. Tower ni ada dek pemerhatian ketiga tertinggi di dunia. Sampai sini je kami terus beratur nak naik lift untuk sampai ke tempat dek tu. Masuk-masuk tempat Q tu ada welcome note untuk kami usahawan Sahajidah Hai-O Marketing. Such an honour

Bangga di situ


Video kat atas ni suasana dalam lift yang kami naik untuk sampai ke dek. Lift ni terlaju di dunia uols. Nak sampai ke tingkat 118 tu 1 minit je rasanya.

Bila sampai kat atas tu mula la kami buat perangai havoc..memang takde la nak nampak suasana kat bawah tu sebab masing-masing kalut baring kat lantai tu haha

Ini lah aksi kami

terbalik pun layan je la ye
Alhamdulillah sampai juga ke Sky Tower ni, if trip sebelum ni datang sini untuk shopping je . Tapi kali ni company bawa we ols naik tower ni. My advise yang trip dengan anak-anak sesuai la datang sini melihat keunikan multimedia dorang ..memang canggih dalam lif tu.. Kalau uols datang untuk shopping or suka-suka tayah la bazir duit je.hehhe macam Sha ni sebab semua company bayar so menikmati je laa apa yang disediakan

orite next post kita cite Nami Island pulak kay..byeee

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe