Menawannya Infinence X Fazura

Monday, June 25, 2018

Assalamu'alaikum dan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin untuk semua pembaca blog shakhalid.com  😚

Uols pernah tak dengar Infinence X Fazura? if ada yang tak pernah dengar lagi Sha dah share sikit info terbaru ni di sini 

Infinence X Fazura ni terdiri daripada koleksi kasut dan juga handbag. Dan istimewanya kasut dan handbag ni ianya semua diperbuat dari Premium Leather dan Handmade. Dan untuk kasut pulak ada Energy Padding, which is padding ni bagi pemakai rasa selesa bila pakai heels. So takde la rasa sakit belakang or sakit kaki. Alhamdulillah macam Sha sendiri memang dah pakai heels Infinence ni memang rasa sangat-sangat selesa.

So kat post ni Sha nak share koleksi Handbag dan kasut yang available if korang nak order or ada yang nak jadi Agent pon boleh. Range harga dari RM700 untuk handbag dan RM600 untuk kasut. Sangat berbaloi untuk yang 100% leather.

Infinence Bags

Infinence Adele Bag
Infinence Adele Bag

Infinence Ivy Bag
Infinence Ivy Bag

Infinence Kimberly Bag
Infinence Kimberly Bag

Infinence Mable Bag
Infinence Mable Bag

Infinence Mable Bag
Infinence Mable Bag

Infinence Paula Bag
Infinence Paula Bag

Infinence Pearlyn Bag
Infinence Pearlyn Bag

Infinence Shoes

Infinence Aliz Shoes
Infinence Aliz Shoes

Infinence Claire Shoes
Infinence Claire Shoes

Infinence Hilda Shoes
Infinence Hilda Shoes

Infinence Laura Shoes
Infinence Laura Shoes

Infinence Lynn Shoes
Infinence Lynn Shoes

Infinence Riley Shoes
Infinence Riley Shoes

Infinence Valerie Shoes
Infinence Valerie Shoes


You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe