Kesan yang sangat menakjubkan selepas pakai Premium Beautiful

Thursday, July 19, 2018

Hi everyone


Harini Sha excited nak share kesan yang sangat menakjubkan hasil dari sarung Premium Beautiful corset ni. Testimoni ni semua sangat fresh dari oven tau.

Ok testimoni pertama dari my friend sendiri dan merangkap juga my business partner iaitu Mahes. OK nak share sikit macamana kami boleh jadi partnership ni bermula dari Mahes tengok kesan dari our partner dan friend juga who is Tia. Actually we all ni colleague masa kat IBM Malaysia dulu. So, bila Mahes nampak perubahan Tia setelah pakai corset PB ni terus dia nak juga rasa perubahan yang sama. Dari situ la Mahes start pakai corset Premium Beautiful ni. 

Actually Mahes ni tergolong dalam rounded figure shape, tapi sangat-sangat menakjubkan setelah dia pakai corset Premium Beautiful ni konsisten 2 minggu dah dapat hour glass shape! seriously Sha dan Tia pun rasa tak percaya je. Sebab perubahan Mahes ni memang sangat-sangat pantas. She took just 2 weeks to have the ideal body type sesuai dengan ketinggian dia dan berat pun dah turun about 2kgs. Tak percaya?? meh Sha share gambar kay


Testimoni Premium Beautiful selepas 2 minggu
Beza hari pertama pakai dan setelah 2 minggu pakai secara konsisten. 

Muka Mahes pun nampak lagi berseri-seri dan more confident. Baju pun berani pakai yang fit gitteww.. hehe bila dah confident dan yakin dari segi bentuk badan actually kita memang akan pakai je apa kita rasa nak pakai. Yang islam pun boleh bergaya uolss..dengan suami kat rumah tak semestinya badan/body cantik kita nak tayang kat orang luar gethu.

Testimoni Premium Beautiful Mahes
Yang ni latest gambar Mahes semalam masa Sha personal coaching dia. Seriously lain sangat-sangat

Btw, untuk sesapa yang tak tau..PB ni ada Far Infrared Rays (FIR) yang membantu untuk melancarkan peredaran darah. So, bila blood circulation kita lancar itu yang menjadikan muka kita nampak lagi fresh dan berseri-seri. Dan PB ni actually 70% untuk kesihatan dan 30% baru untuk kecantikan. Makanya sangat worth it kalau setiap wanita at least ada 1 PB, kenapa Sha cakap 1? Sebab corset ni ada lifetime warranty..So, if rosak ke anything happen pun boleh repair. jimat kan?

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe