Premium Beautiful, TTDI, Kuala Lumpur

Thursday, February 07, 2019

Alhamdulillah, rezeki seorang customer korset Premium Beautiful kat TTDI, KL.

Beliau ni seorang lecturer di salah sebuah universiti swasta terkenal. Kisahnya, beliau pernah pakai korset Premium Beautiful Classic lebih kurang 12 tahun lepas. Lama kan?... Dan mesej Sha nak beli new set. Lepas Sha share details yang kami sekarang ada new version Premium Beautiful. Beliau terus berminat nak upgrade kepada Premium Beautiful Elegance. Beliau contact Sha melalui blog. Alhamdulillah, customer yang sangat understanding dan senang berurusan.

First day ambil ukuran, 2nd day Sha pakaikan korset. Maybe uolss terfikir kenapa Premium Beautiful ni nak kena ukur dulu kan?. Actually, korset ni ada 3 pieces dan ikut saiz dan bentuk badan si pemakai. Jadi, if nak selesa, memang kena ukur untuk Sha bagi saiz setiap piece yang sesuai.

premium beautiful TTDI, KL
Coffee dulu sebelum jumpa customer

Yang seronoknya, alang-alang beliau pakai Premium Beautiful, Sha propose jadi member terus. Psstt.. jadi member lagi murah tau sebab dapat harga member. Lepastu uols dapat lagi duit, minimum pun uols dapat RM230 tau.. ada yang dapat up to RM500 lagi..Memang jauh bezaaa...

premium beautiful upgrade elegance
Testimoni Selepas 12 Tahun Upgrade Premium Beautiful

Bila sendiri dah pakai rasa selesa dan best, wajib share dengan kawan-kawan supaya kawan-kawan pun dapat benefit yang sama ;-) Beliau pun nak kenalkan pada kawan-kawan korset ni. Alhamdulillah.. moga bertambah customer dan partners kami.

Sha Khalid
011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe