Premium Beautiful di Kun Ming

Tuesday, April 02, 2019

Hehehe tajuk macam gempak je kan?? Ke ada yang tatau Kun Ming tu kat mana? Actually Kun Ming ni di China.

Kun Ming ni actually insentif trip dari SHOM untuk usahawan-usahawan setelah penat berbisnes. Kira macam reward la gitu. Free trip ni all in tau, dari flight tiket, accomodations, ticket masuk park & semua laa even duit shopping pun dapat dari bonus SHOM.

Alhamdulillah pada 20-3-2019 Sha & team dari Akademi B32 berlepas ke Kun Ming selama 4 hari 3 malam.



Alhamdulillah selama lebih kurang 8 tahun dalam bisnes ni free trip ni memang sesuatu yang kami tunggu sangat-sangat sebab free trip bersama SHOM ni memang sangat luarbiasa.

Dan nak cerita ni, dengan Premium Beautiful corset ni laa Sha direzekikan untuk melancong dan melihat dunia luar dari Malaysia started with Hong Kong Disneyland masa tahun pertama di dalam bisnes pada tahun 2011 dulu.






So, kali ni Premium Beautiful di Kun Ming pula. Sapa sangka kan dengan hanya jual baju dalam Premium Beautiful dapat peluang berjalan ke negara orang dan fully sponsored pulak tu. Alhamdulillah 







Orite, anyone yang memang suka travel. Actually ni peluang untuk uols dapat free trip without nak pikir tentang duit etc. insurans semua all in. Cuma dengan buat bisnes dengan cara yang betul dari mentor2 yang berpengalaman inshaAllah dah boleh merasa travel for free. 

Yang interested nak Sha share caranya just click wasap.my/601137758674/freetrip

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe