Set Ramping Raya

Wednesday, April 24, 2019

Kalo raya je nak ramping, kalo ramping je nak raya 🤭🥰

Biasa laa perempuan kan, sapa tanak ramping. Baru puas hati sikit nak pakai baju raya, hehe sebab di hari raya laa nak pakai cecantikss

Preparation nak kena buat masa puasa ni la. Pakai full set Premium Beautiful masa puasa ni inshaAllah cepat laa perut mengempis & pinggang jadi ramping.

Pengalaman Sha sendiri, bila puasa pakai fullset PB ni kurangkan angin dalam badan. Takde berangin maka kurangla masalah migrain masa puasa, perut gastric & pedih hulu hati. Sebab bila pakai PB tu akan memeluk badan kita dengan begitu kejap sekali. Angin pun tak masuk.



Yang Shake Me Cocoa tu the best uolss if nak minum masa sahur, kenyang & bertenaga sampai ke malam. Tu Sha nak bagi FREE je untuk yang amik full set PB dengan Sha tau 😘



📲wasap.my/601137758674/setrampingraya


Lebih muda jelita dengan Premium Beautiful 

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe