Short Bra Premium Beautiful

Tuesday, May 21, 2019

Hi

Harini Sha nak share latest testimoni customer yang dah pakai Short Bra Premium Beautiful. Alhamdulillah positif feedback 😊


“Br**** terletak elok, ko gerak macamana pun maintain je tak gegar” - Pengguna puashati pakai Short Bra

Seronok sangat sampai bulan ni nak order yang pakej Combo 2 Short Bra + 1 Long Girdle (50%)

Serious tak tipu yang tak penah pakai Short Bra PB ni wajib tau beli. Harga setanding Triumph, Xixili tapi kualiti & service lifetime.  Value for money  πŸ’΅ 



Yang tak pernah pakai lagi PB Short Bra ni wajib beli tau. Memang puas hati sangat-sangat. Macam pengalaman Sha sendiri kalau bra memang sedap pakai xixili je tapj harga ya Ampun jugaa.. tapi Alhamdulillah sejak pakai short bra PB ni memang tak beli dah Xixili.

Apa yang best Short Bra PB ni?
✔️Full cup - tak ada lagi masalah breast terkeluar dari paksi bagi wanita yang mempunyai daging dan isi yang banyak kat bahagian dada..πŸ™‚

✔️Melekap di badan dengan bahagian tepi menampung lebihan lemak bawah ketiak. Takderlah menggeleber je isi dada sampai melempah ke tepi.

✔️Tali bra yang lebar - fuhh!!! rasa confident jer kalau melompat bagi yang aktif bersukan sebab ia menampung KUAT jika berlaku gegaran. Hehehe...betul! selesa untuk pakai masa jogging dan aktiviti lompat2!!

✔️Lace yang cantik menampilkan ciri-ciri ekslusif bra ini untuk penampilan anggun seorang wanita.

✔️Fabrik kuasa serapan optimum menyerap peluh dan telus udara. Konfem tak panas dan boleh pakai seharian. Ini terbukti sebab bila  express breastmilk tapi tidak melekit dan tidak busuk

✔️Lifetime warranty service so sangat berbaloi-baloi

✔️Function FIR sama seperti fungsi Long Bra

Yang nak beli Short Bra ni sama juga macam Long Bra kena ukur dulu, nanti bagi Sha ukuran Upper Breast & bawah 
breast

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe