Premium Beautiful Waktu Bulan Puasa

Tuesday, May 14, 2019



Kenapa PB membantu ketika puasa?

Based pada experience Sha sendiri dah tahun ke 8 berpuasa dengan Premium Beautiful ni Alhamdulillah memang terbaik 👍🏻

Apa yang best sangat tu??

* Guna PB inshaAllah tak rasa letih sebab bagi energy kepada kita
* Untuk yang gastric atau jarang berpuasa kalo asik makan je actually acid di perut sentiasa keluar.
* So, kalo tengah hari tu even kita puasa pun acid akan tetap keluar, perut tu macam dah terbiasa (jam biologi) so untuk kurangkan penghasilan acid ni kita boleh pakai sekurang-kurangnya bengkung (waist nipper) tapi kalo berkemampuan pakai 1 set lg best. sebab bila pakai PB @ bengkung ni badan kita ibarat dah dipeluk, so sedapppp je badan.
* Premium Beautiful pun ada Far Infrared Rays (FIRs) yang membantu mengurangkan penghasilan acid & membantu mempercepatkan pembinaan tisu2 dalam perut.

www.shakhalid.com

Beli bengkung sekarang dengan Sha, sebab uols akan dapat 50% untuk Long Girdle (seluar) 🥰

Free fitting wasap.my/601137758674/nakpb

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe