Testimoni Premium Beautiful Corset

Tuesday, June 18, 2019

Assalamualaikum & morning semua

Alhamdulillah sempena Puasa & Raya ni banyak dapat feedback positive dari pemakai corset Premium Beautiful.

Mai Sha share latest testimonials untuk uols ye


Pakai sepenuhnya masa bulan puasa. Alhamdulillah badan lagi shaping & breast pun mantap



Berat turun more than 8kg. Kombinasi minum Shake Me Cocoa + pakai konsisten Premium Beautiful corset. Ketara sangat perbezaan



Instant shaping, dari badan kembang dan besar terus mengecil & ada shape



Berpantang lagi mudah bila sarung Premium Beautiful corset ni tau, trust me macam Sha dulu masa lepas pantang lagi kurus dari before preggy. Sebab lemak lagi cepat hilang bila disiplin berpantang.


Alhamdulillah ni antara yang share dengan kami feedback dari pakai Premium Beautiful. Banyak lagi tak sempat nak edit nak dapatkan gambar dari customers.

InshaAllah dengan corset PB yang dah 25 tahun dalam pasaran ni, inshaAllah uols akan dapat kesan yang sepatutnya. Jangan dok beli corset Murah & tak berkualiti tu, tu yang ada side effect tu. Yang penting corset Pb ni nak pakai kena ukur dan dapatkan size sesuai, kalo ketatttt tu memang laa hangpa akan terseksa.

Yang nak free fitting & dapatkan harga promo 50% dari Sha boleh wassap je terus naaa

Sha Khalid

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe