Experience Bangkok-Pattaya

Thursday, July 11, 2019



Alhamdulillah free trip terbaru untuk kami. Belum sampai lagi Melbourne, Australia πŸ‡¦πŸ‡Ί company dah announce free trip ke Bangkok-Pattaya.

Even dekat je tapi yang Sha looking forward untuk every trip ialah pengalaman baru bila pegi setiap negara. Sebab every trip confirm akan ada kenangan2 indah untuk kami InshaAllah. 

Especially Bangkok-Pattaya ni negara yang dekat je dengan Malaysia, so inshaAllah lebih mudah untuk dapat tiket free ni, dan niat di hati nak bawa lebih ramai pegi sekali. Sha sendiri pun tak pernah sampai Bangkok atau Pattaya lagi.

So untuk my blog reader yang minat travel, this is the opportunity yang uols boleh grab. To be honest, free trip ni memang boleh dapat penuh kepuasan. Kenapa penuh kepuasan? 
  1. FREE FLIGHT TICKET 🎫 ✈️ 
  2. 5/4 STARS ⭐️ HOTEL 🏨 FREE
  3. FOOD = BREAKFAST, LUNCH, DINNER ALL FREE
  4. ENTRANCE TO ANY PARKS (THEME PARK ETC) FREE
  5. GALA DINNER 
Senang cerita semua free, duit shopping pun actually dapat dari bonus yang kita dapat monthly. Untuk yang buat part time memang lagi untung sangat-sangat.

Ok, Sha just nak share my first ever experience dengan company untuk my first trip to Hong Kong DisneylandπŸ‡­πŸ‡° 

Inilah permulaan kisah Sha dapat free trip, trip dekat so mudah dapat. Dan permulaan untuk trip2 Free seterusnya Alhamdulillah 🀲🏻

Sha just nak share peluang melancong free ni kepada semua my PB’s customer & my blog’s reader.

Boleh click link FREETRIP ni or drop comment dan tinggalkan phone no πŸ“²  nanti Sha akan wassap kay πŸ’‹


You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe