Badan kecil comel pakai Premium Beautiful??

Wednesday, September 11, 2019

Assalamualaikum & morning everyone ❤️

Harini Sha nak share sikit pasal corset Premium Beautiful ni sebab ada yang bertanya pada Sha, orang kurus kenapa perlu pakai corset? 

Kan dah kurus Sha apsal nak kena pakai corset plak?? Gitu soalannya :)

Ok, if ada yang tak tau PB corset ni ada Far Infrared Rays (FIR). Boleh baca lanjut kat entry ni ye. So, FIR ni fungsinya untuk kesihatan. Dan PB sendiri 70% untuk kesihatan & 30% kecantikan.

Normally yang pakai corset Premium Beautiful ni akan dapat kesan ni :-
  1. Keputihan kurang
  2. Sakit belakang takde lagi
  3. Untuk orang kurus senang kena bongkok sabut, so bila pakai bengkung inshaAllah boleh elakkan bongkok sabut
  4. Posture badan akan cantik terletak
  5. Guna masa dalam pantang, even Sha jenis badan kecik je tapi kalo tak jaga dalam pantang boleh gemuk uolss
  6. Untuk badan yang berangin
  7. Merampingkan pinggang



Ni testimoni adik manis yang kurus & kecil molek je. Tapi kurus pun still akan ada babat sikit. So bila pakai corset memang cantik ramping lagi. Dan yang penting perempuan badan memang banyak angin. Pakai je  terus angin dari badan keluar. Best kan?

Orite, bulan ni last promo tau 50% untuk Premium Beautiful ni. So uols kena cepat2 grab ye. Wassap je Sha untuk harga kasih sayang 😘

Sha Khalid

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe