Peha tak bergesel dengan 360 Thera Pants

Friday, November 08, 2019

Assalamualaikum & morning semua


Harini Sha nak share latest testimoni untuk 360 Thera Pants.

Untuk yang tak tahu 360 Thera Pants ni baru je lagi keluar di pasaran. Lebih kurang 14 hari, so tak banyak lagi testimoni. 

Tapi paling banyak feedback yang kami dapat ialah masalah peha. Biasa la wanita dengan masalah peha bergesel tidak dapat dipisahkan.


Nampak ketara perubahan kat sini, bahagian peha tu dah tak bergesel. Sebab 360 Thera Pants ni membentuj terus kaki kita sebab lemak2 selulit di peha tu dah ditarik ke tempat lain.


Customer yang dalam pantang pakaikan 360 Thera Pants, paling dia suka sebab peha tak bergesel & punggung terus push up.


Satu improvement 360 Thera Pants dibanding Premium Beautiful ni ialah instant result. Once uols sarung memang akan dapat terus result.

Sha sendiri baru pakai lebih kurang 8 hari memang rasa bestnya 360 Thera Pants ni, pakai jeans or seluar nampak lebih kemas.

Ok, yang nak Sha share lanjut & tengok details 360 Thera Pants ni boleh terus wassap ye. Wassap inshaAllah lebih laju Sha reply ☺️

Sha Khalid

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe