PB 360 Thera Pants (therapants): Toilet Friendly

Friday, November 15, 2019

Assalamualaikum & morning everyone 

Harini Sha nak share tentang PB 360 Thera Pants ni, since memang ianya tengah viral sekarang ni kan ☺️

Actually untuk yang memang dah biasa pakai girdle orang legging bila pakai kain or skirt Sha memang suggestkan bertukar la pulak kepada PB 360 Thera Pants ni.

Sebab....PB 360 Thera Pants ni buka semata-mata legging biasa, tapi ianya ialah Legging Terapi untuk kita wanita2 ni. Kadang pakai heels, lutut sakit laa, tumit sakit laaa so inshaAllah dengan adanya cyrstal magnetic pada Acupuncture Point di PB 360 Thera Pants ni membantu untuk sakit-sakit otot.




Di samping tu yang paling penting ialah PB 360 Thera Pants ni TOILET FRIENDLY. Ada cangkuk & ada zip so senang sangat uols nak ke toilet. Takde lagi masalah kain girdle bergulung and whatnot.



Kita ni perempuan memang nak cantik nak sihat dan dalam masa yang sama nak sesuatu yang memudahkan. So, PB 360 Thera Pants ni adalah pilihan yang terbaik inshaAllah.

Nak tau details lagi boleh contact Sha ye.

Sha Khalid
011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe