OFFER : TRADE IN PB DENGAN THERA PANTS

Tuesday, February 18, 2020



Salam n good morning uolss..

Alhamdulillah semenjak launching Thera Pants memang semakin ramai yang dapat manfaat, especially yang ada masalah kaki.

Tapi kan.. ramai juga rupanya yang ada set lama Premium Beautiful korset tapi dah tak pakai. So uolss.. instead of biarkan tersimpan dalam gobok, Sha nak bagi OFFER TRADE IN mana-mana piece korset Premium Beautiful dengan satu Thera Pants yang BARU.

Memang terbaik offer ni tau. 

Yang nak tau macam mana nak dapatkan offer ni terus contact Sha ye. Cepat tau sebab siapa cepat dia dapat!!

Sha Khalid
011-37758675

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Google Search

Subscribe