3 Langkah Beli Korset Premium Beautiful Atau Therapants Masa Kawalan Pergerakan Ni

Friday, March 20, 2020

Assalamu’alaikum dan morning uolss..

Masa entry ni ditulis, hari ni hari ke-3 kerajaan kuatkuasakan arahan pergerakan terhad. Satu sejarah negara sebab sepanjang hidup Sha inilah kali pertama rakyat Malaysia dapat arahan macam ni.

Sha harapkan semua bagi kerjasama dan #stayathome. Kepada para pegawai kesihatan dan semua yang terlibat Sha doakan kesihatan anda semua. Anda semua adalah #heronegara.

Anyhow, walaupun Sha kerja di rumah, bisnes tetap ON. Jadi, Sha nak bagi panduan 3 Langkah untuk uolss dapatkan korset Premium Beautiful atau PB 360 Therapants.

3 Langkah Beli korset Premium Beautiful atau Therapants Masa Kawalan Pergerakan

Walaupun uolss kat rumah, still boleh contact Sha if nak tau mengenai Premium Beautiful atau Thera Pants ni. Yang nak beli, just follow steps ni:

1. Ambil Ukuran
2. Whatsapp Ukuran
3. Buat Pembayaran Online 

1. Ambil Ukuran


Uolss boleh ambil ukuran sendiri untuk korset Premium Beautiful atau Thera Pants. Yang penting ada pita ukuran. Ambil ukuran dalam sentimeter ye (cm).

Klik sini untuk cara ukur korset Premium Beautiful —> Cara Mengambil Ukuran Premium Beautiful.

Klik sini untuk cara ukur Thera Pants —> Cara Ukur 360 Thera Pants (therapants).

2. Whatsapp Ukuran


Lepas ambil ukuran ikut panduan kat atas tu, whatsapp je pada Sha.


Sha akak bagi saiz yang sesuai pada uolss.

3. Buat Pembayaran Online


Sha akan bagi harga ikut saiz yang betul seperti kat atas. Uolss boleh pilih nak buat instant transfer dari online banking atau guna debit/credit card. Ye betul, nak guna credit card pun boleh. Just bagitau pilihan bayaran uolss nanti Sha akan guide.

Ok uolss.. harap panduan ni membantu untuk uolss. If ada apa-apa nak tanya jangan malu jangan segan ye. Just contact/whatsapp je Sha.

Sha Khalid
011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Google Search

Subscribe