5 Sebab Kenapa Wajib Pilih Therapants Berbanding Jenama Lain

Monday, August 16, 2021 Sha Khalid 0 Comments

Assalamualaikum semua...morninggggg

Sha doakan korang semua dalam keadaan sihat sejahtera bersama yang tersayang inshaAllah. Harini Sha nak kongsi dengan uols topik yang ramai sangat orang PM/Wassap Sha tanya, iaitu apa beza Therapants dengan brand-brand lain di luar sana..

So, dalam entry ni Sha tak akan ulas produk lain tapi Sha akan kongsi apa yang uols akan dapat bila uols beli Therapants ni ok . So jom check it out šŸ˜

Harini, Sha nak kongsikan 5 sebab je tau 

1. Material Lebih Grip

Material lebih grip kerana jenis material Therapants ni namanya honeycomb . Honeycomb ni teknologi jahitan & tenunan. Ianya berbentuk hexagon. Setiap hexagon ibarat sepasang tangan yang mengurut, so semakin banyak kita bergerak semakin berkesan hasilnya.



2. Warranty Seumur Hidup

Therapants ni didatangkan dengan warranty lifetime repair PERCUMA. So, korang boleh pakai for long term.

Ini pengalaman partner Sha, dia dah pakai almost 1 year Therapants ni. Koyak anto je repair

3. Ada zip lebih mudah utk sarung dan buka.


4. Getah Lebar Di Pinggang

Getah pada bahagian pinggang yang lebih lebar, makanya tidak akan bergulung kalo kita duduk or berdiri. Rekaan Therapants ni juga adalah tinggi (high waist). Ianya terletak di bawah breast dan atas daripada pinggang so memang boleh cover semua lemak-lemak kita tu. Pada bahagian pinggang tu pun ada tetulang yang membantu support pinggang

No 1 untuk pinggang yang lebih lebar dan no 4 tu untuk Batu Crystal pada acupunture point

5. Batu Crystal di Acupuncture Points

Mengandungi Batu Crystal yang diletakkan pada 13 acupuncture points. Inilah fungsi yang paling-paling pengguna therapants suka. Sebab ianya membantu untuk melancarkan peredaran darah dan oksigen. Untuk yang ada masalah kaki memang sangat terasa kesan bila pakai therapants ni tau

Ok uolss.. Itulah 5 Sebab Utama Mengapa Uolss Mesti Pilih Therapants ye. If ada sebarang soalan, boleh terus Whatsapp Sha ok..

Sha Khalid
011-37758674

You Might Also Like

0 comments:

Thanks for dropping by. Let me hear from you.