100 Cerita Thera : #2 Kak Jalilah Kerja Lasak, Pakai Therapants Lebih Bertenaga

Thursday, April 22, 2021

Salam & morningg uolss..

Harini Sha nak share satu lagi 100 Cerita Thera, seorang pemakai tegar set Thera yang bernama Kak Jalilah. Kak Jalilah ni kerja memang lasak. Alhamdulillah, dengan Therapants banyak membantu menguatkan kaki dan pinggang.

"Hari ni akak main panjat2 pulak pasang langsir raya kontena ni... Bukan senang nak hidup senang... Begini lah sehari2 rutin harian akak.

Memang perlukan kekuatan fizikal & minda...

Mana panas berdeting2 lagi... Terbakor2 kolesterol yang ada, tambah lagi bila sarung #Therapants memang banyak peluh keluar... Sesuai sangat untuk senaman, tak jogging pun tak pe....
Dengan kerja ku yang amat lasak ni memang memerlukan banyak tenaga&kekuatan tangan dan kaki.. Namun dikala usia yang semakin bertambah ni faham2 lah... Semua tu pun semakin kurang
Namun sejak2 sarung set #TheraThera ni, alhamdulillah masalah selesai kerja pun jadi mudah & tangkas... Tiada lagi kesakitan kaki&pinggang....."




Lepas pakai Therapants ni memang bahagian dari perut ke bawah lebih kuat dan selesa sebab ada support. Ditambah pula denga fungsi terapi Therapants. Memang la berbaloi pakai.

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Google Search

Subscribe