Ads

Advertisement

1st ramadan

1st ramadan cuti...yihaaa..leh ar lepak2 kat umah...arini kitaorg g jln tar amik baju raya dedy ngan bli kan songkok itu tuan besar...punye la sonok mamat tu dapat songkok...syafi mmg ske veranganss...ala2 cam mamy laa ske tgk2 cermin..senyum2 dpn cermin..waakkakka...blk dr jln tar dah kol 2....sat jek aku rasa..kol 4 aku plan nak masuk dapur..nak masak and sediakan rencah2 blender untuk seminggu senang sket....huuhhh tp memang penat arrr ekteli 1st day posa ni...siyess aku flat gilee pas bukak posa...aku leh pas semyg maghrib aku tido smpi ke kol 4pg...pastu baru semyg isyak...yaAllah..penatnyee..ngan aku rasa aku mkn nasi byk sgt kot..pasni aku nak kurang kan kuantiti nasi..kena mkn benda2 lain gak cam kuih kee..taleh arr nasi jek..mmg full la perot aku...hehhe aku snap gambo aku masak 1st posa..semangat gitu..

sambal sotong....masak lemak labu ngan ayam goreng
setelah di letak di atas meja with complete set..wakkak siap ngan mangga bagai n air soya cincau..abaikan periuk nasi ittew...



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
1st ramadan