Period Pain ... Sengugut...

Wednesday, December 01, 2010


aku setiap kalo peot sure kena sengugut ni, mmg taleh nak elak. Org kata dulu kalo dah kawen tak kena dah sengugut, tgk2 dah kawen kena gak. Pastu ade org lak ckp, kalo dh beranak tak kena dah..tgk2 pas beranak 2 ni menten gak kena..haih..taleh pakai rupa2nye kata2 berikut..hikss...

so, dah sakit2 ni menda first yang aku teringat nak pki ialah waist nipper sbb aku dah tau kebaikan FIR pada waist nipper tu kan. pastu plak leh tarik tali kat waist nipper tu utk bg ketat sket bg cepat ilang sakit.hehe tp mmg mujarab ok Alhamdulillah. Selama ni dok baca testimoni org jek..Ni kena kat diri sendiri so mmg nyata berkesan.

Waist Nipper yang telah berjasa... ;)
So, plan nak mc ari isnin ngan selasa tak jadi la haha mula2 ingat arghh mc jekla sure kang kat ofis taleh nak buat keje sbb biase kalo period pain ni sure aku nak baring je..ni minyak angin pon tak letak ok..just pki waist nipper jek..boleh je keje dgn aman tanpa rasa sakit. Bukan setakat boleh pegi keje je..siap leh g soping lagi..haha..

So, to wanita2 di luar sana yang mmg kaki period pain tu belilah WAIST NIPPER ok sgt mujarab utk period pain. ok sini aku bg tau kesan2 dari FIR ni mengatasi period pain:
  •   Menghilangkan sakit semasa datang haid
  •   Melancarkan perjalanan darah
  •   Mengatur kitaran haid secara normal
So ape tunggu lagi sila call daku (012-2151541) utk beli yek..murah jek..lai lai lai..


    You Might Also Like

    0 comments

    Thanks for dropping by. Let me hear from you.

    Like us on Facebook

    Subscribe