Advertisement

Congrats to Syida

Alhamdulillah bulan July berlalu dgn begitu bermakna sekali..syukur my bizz partner Syida qualified jam tangan sebab achieved 100,000 sales in a month..mmg sgt2 membanggakan..dulu sha punye turn amik jam tangan..skrg my biz partner plak..how time flies..

PREMIUM BEAUTIFUL SYIDA
Syida dapat jam dari kak ana, top leader dalam our bizz
Syida sangat2 committed dalam bizz ni..w/pon tgh further study dalam bidang masters & bekerja di sebuah syarikat terkemuka tp still tak jadikan itu alasan utk beliau bersama-sama dgn rakan kongsi yang lain utk mengejar impian daripada bizz ni..sentiasa bulat hati dgn pemimpin & hadir ke majlis ilmu..

HANIS HAIZI PREMIUM BEAUTIFUL
dgn our beloved leader yg sentiasa back up we ols..hanis haizi
Untuk berjaya dalam bizz ni mmg tak susah ..just follow steps org yg dah berjaya..senang kan??if kita buat bizz konvensional ade ke  org nak nasihat/support kita utk sama-sama berjaya???belum tentu ada kan...but in this biz,leader akan sentiada guide & plan utk kejayaan kita...ape yg kita perlu buat just lapangkan dada & hati utk follow steps yg leader dah tunjuk..

PREMIUM BEAUTIFUL CDM ROHANA
dengan CDM Kak Ana yg semakin ramping
PREMIUM BEAUTIFUL JAM TANGAN
Pemenang2 jam tangan..hebat!!!

PREMIUM BEAUTIFUL SYIDA JAM
me & Syida
HOLLAND PREMIUM BEAUTIFUL
Holland!!Holland!!Holland!!! CONFIRM!!!

tahniah syida!!kekalkan momentum bizz..lepas ni target utk rakan kongsi pulak yee...


ILMU + BERTINDAK + RUJUK = KEJAYAAN


JUST FOLLOW THE LEADER!!!!




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Congrats to Syida

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.