Ads

Advertisement

Congratss Ija - Bonus Besar !!!!

Alhamdulillahhh..syukur kita masih bernyawa untuk sama-sama meraikan & berpuasa pada bulan Ramadhan yang penuh keberkatan ini. Kesan yang paling ketara sha dapat dari business di bulan ramadhan ni ialah kemurahan rezeki & kemudahan segala urusan biznes...masa b4 ramadhan aritu mmg risau..takot sales drop la..takut letih tak mampu nak biznes..tp Alhamdulillah..bila kemahuan tu ada mmg Allah dorongkan malahan masa bulan ramadhan ni permintaan corset Premium Beautiful sangat2 menggalakkan...some more we ols under team cdm hanis haizi mmg menggunakan internet iaitu Facebook & Blog so lagi la memudahkan proses bisnes ni berjalan...syukurr...

pic google
hah menyimpang sudah..actually entry ni nak congrats my biz partner Ija, yang baru je sebulan buat business premium beautiful tp bonus sebulan mengalahkan gaji team lead kat IBM ;) hehe

Ini semua berkat kesungguhan ija sendiri, sentiasa mencari ilmu utk berjaya dalam bisnes & sentiasa rujuk pada sha untuk setiap tindakan yang dia buat..really proud of u ija..mmg kental & bersemangat waja (bukan wira)

PREMIUM BEAUTIFUL BONUS
first bonus ija..mmg blh raya sakan ;)

Moral of the story, dalam business ni memang tiada yang mustahil utk kita kecapi as long as kita put some effort untuk capai impian kita. Impian nak pakai sport car, impian nak bawak parents pegi haji@umrah, impian nak pakai designer handbag, impian nak retire awal, impian nak saving juta2..InsyaAllah semua boleh..dah ramai yang buktikan..apa yang kita perlu buat just FOLLOW STEPS ORANG YANG DAH BERJAYA...

So, call me Sha : 012-2151541 @ email: kebayalabuh@gmail.com
I'll show you how to get this monthly side income ...

Shaliza Aziz




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Congratss Ija - Bonus Besar !!!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.