Premium Beautiful Testimonial & Promo!!

Tuesday, August 09, 2011

Harini nak share testimoni yang sangat2 berkesan dari my biz partner..testimoni yang sgt2 menakjubkan..hehe ayat mcm gempak kan...tp mmg pon..so blh baca dr blog  Wanie sendiri mcamana dia dulu & skrg ye..

PREMIUM BEAUTIFUL WANIE

Actually, sha dah kenal wanie b4 buat biznes lg coz dia kawan rapat lynn...masa sha kenal dia dulu penah ckp kt lynn..lebih kurang mcm ni la dialognye 'nyah,kawan nyah yg gemok2 tu pregnant ke?' hahah blh gitu? siap lynn sound 'nyahhh kalo dia dgr sure dia marah org ckp dia gemok" kekekek..tu duluuu..sethn yang laluu...skrg tidak lagi..wanie skrg lagi kurus dari dlm entry blog dia tu..ni gambar latest wanie masa SM/SSM award aritu...mommy of two ok...curlasttt kannn

PREMIUM BEAUTIFUL WANIE AND SHA
me & wanie masa anugerah sm/ssm
Alhamdulillah dgn pemakaian premium beautiful at least 8 jam sehari & skrg ade lactolite wanie dpt body figure macam tu..dah ade product yg hebat ni sha mmg nak share dgn suma org  tak payah tungguh2 lagi cepat2 book this miracle corset sementara masih ade rebate skrg ni..& blh dpt sample lacto lite + free gift

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
Premium Beautiful Corset

LACTO LITE
Lacto lite

Free Gift - RM100 Voucher Parkson..blh shopping raya!!!!

and now ade REBATE korang boleh jimat sehingga

RM225
RM1000
RM1700
RM2500
RM4500

So, korang pilih which amount rebate yang korang nak..so blh la buat preparation for Open House plak ;)

Jangan malu2 call/sms sha : 012-2151541
or email : kebayalabuh@gmail.com

You Might Also Like

3 comments

  1. Memang PB is the best corset in the world! Sangat teruja tgk wanie yg leh kurus sampai camtu skali.. And Mimie pun sedang berusaha ke arah tu.. Insya'allah usaha pun x susah.. Just pakai PB + Lactolite je!!! Me <3 both!!!! And luv ur new baju raya for ur blog! :) ssssaaaaaannnnnttttteeekkkk banget!

    ReplyDelete
  2. salam.. wani, berapa harga lactolite? saya dah ada PB, mcm mana nak jd ahli??

    ReplyDelete
  3. Salam min.. min yang emel pada sha ye.. sha dah reply, macam dalam emel tu, nak jadi ahli RM 50 je, dan lacto-lite dapat harga ahli.. ape2 boleh sms sha jugak 012-2151541

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe