Ads

Advertisement

Ain & Firdaus Weds

01/10/2011, my cousin's wedding kat Johor Bahru. So, we ols satu family pergi la memeriahkan majlis..memang sangat happening pon.. Kalo teringat zaman kecit2 dulu seronok je berkumpul ramai2 kat umah arwah atuk tp semua tu tinggal kenangan, nak jumpe semua ramai2 mmg susah la..tapi Alhamdulillah..if ade majlis camni barulah dpt jumpe pacik, macik & sepupu sepapat.

premium beautiful
Me & Ain
premium beautiful corset
ini adalah aktiviti wajib bila jumpe kezen yg kamceng kikiki

Dah jadi adat org johor plak mmg kena ada toll. Maka merana la pengantin lelaki nak sediakan ang pow utk kitaorg paw..kitaorg plak seberapa byk pintu ada semua kitaorg block..hehe mmg best!!

premium beautiful
muka taleh blah dah siap beratur

premium beautiful testimonials
ni pintu ke2 plak..hehe ade 4 pintu semua nya kena toll..siannn

After wedding, we ols pon tatau nak pegi mana, kl-jb dah la jauhkan so takkan nak balik kl terus cam tak berbaloi plak ;) makanyaa terjadilah perkara tanpa dirancang..so next entry sha cite ape dia kehh...till then daa.....

hah ni laa pengantin of the day ;) Congrat Ain & Firdaus !!



Ain & Firdaus semoga kekal smpi hujung nyawa yeah



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Ain & Firdaus Weds

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.